Kingsford Smith International Airport (SYD)

Poloha

Letiště se nachází devět kilometrů jižně od Sydney.

Spojení

Do centra Sydney vede kvalitní vlakové spojení; vlaky odjíždějí ze všech terminálů letiště a cesta do centra trvá necelých patnáct minut. Před každým terminálem je i stanoviště taxi; cesta do centra trvá přibližně půl hodiny. Mnoho hotelů nabízí pro své návštěvníky dopravu do centra zdarma. Letiště v Sydney má tři terminály ? T1 pro mezinárodní lety, T2 pro vnitrostátní lety a terminál T3 je vyhrazen pro lety společnosti Qantas. Spojení mezi terminály zajišťují vlaky podzemní dráhy a autobusy.Jedná se o čtyři zastávky vlakem ze stanice Central na East Hill Line.Zastávky "Domestic Airport" a "International Airport" které na sebe navzájem navazují. Poplatek činí cca 10AUD za vstup či výstup z terminálu. Tato cena se nevztahuje na samostatné jizdné. Proto je výhodnější  jet raději autobusem, který Vas doveze až k terminálu za cca 20min podle místa nástupu.

Letiště v Sydney a Melbourne jsou pro Qantas (národní dopravce) dvě hlavní základny. Další jsou letiště v Perthu, Birisbane a Singapuru. Celá flotila letadel čítá více jak 200 strojů, k nimž přibude rozsáhlá flotila obřích Airbus 380.

Jiné společnosti, které operují z letiště v Sydney jsou Lufthansa, Air New Zealand, Virgin Atlantic, Air France, United Airlines, Korean Air a Jet Star.

Austrálie má vlastní mezinárodní letiště a menší letiště jsou rozptýlena po celé zemi. Mezinárodní letiště v Austrálii jsou Sydney International Airport, Perth International Airport, Canberra International Airport, Darwin International Airport, Cairns International Airport, Adelaide International Airport, Hobart International Airport a Melbourne International Airport.

Služby

Letiště v Sydney zajišťuje služby jako parking, směnárny, obchody s jídlem a pitím, restaurace i úschovu zavazadel.

Zapůjčení automobilů

Půjčovny vozů představují firmy Alamo, Avis, Europcar, Hertz a Sixt. Půjčení auta se nedoporučuje těm, kteří míří do centra Sydney vzhledem k problémům s parkováním.

Pro knihování auta využijte naše speciální ceny zde

Na letišti Sydney se nacházejí tyto hotely

Airport Sydney International Inn
Ibis Sydney Airport
Hotel Formule 1 - Sydney Airport

Hotely rezervujte za speciální ceny zde


Online letenky

Online rezervace auta dle Vašich potřeb - malá, kompaktní, SUV, přesně pro účel vaší cesty. Dokážeme Vám nabídnout i auto pro 9 či 12 osob. Fly4less.cz vždy nabídne tu nejlepší cenu v destinacích v Evropě, USA i Asii. Jsme specialisté na nabídku aut ve Španělsku, kde naše ceny patří k těm absolutně nejnižším. Záleží nám na kvalitě našich služeb, i proto používáme zabezpečené servery pro internetové transakce.

Od roku 2009 autopujcovnalevne.cz poskytla tisíce levných nabídek autopůjčoven po celém světě pro naše zákazníky jak pro obchodní cesty, tak auta na dovolenou. Připojte se k tisícům spokojených zákazníků, kteří si rezervovali auto s námi a získejte cenovou nabídku na levné autopůjčovny kdekoli na světě ještě dnes, pomocí našeho zabezpečeného on-line rezervačního systému nebo nám zavolejte. Nabízíme profesionální zákaznický servis každý den od 9 do 21 hodin. Veškeré rezervace jsou generovány a zajišťovány systémem Cartrawler

Cestovní nástroje

V cestovních nástrojích přinášíme různé tipy jak dosáhnout a rezervovat letenky za nejnižší ceny. Mezi ně patří hledání i v okolních dnech, nejlépe +- 3 dny ve vámi požadovaném termínu. Další radou jak docílit nižší ceny je letět třeba uprostřed týdne za nebo odlétat z okolí českých hranic nejčastěji využívané patří odlety z Berlína,Vídně, Mnichova, ale i z Wroclavi Krakova nebo Katovic.


Nejhledanější letenky

Nejhledanější letenky z naší nabídky. Letenky, které naši zákazníci nejčastěji vyhledávají.




Newsletter

Přihlašením do odběru newsleteru souhlasíte se zpracováním osobích údajů Fly4less.cz