Hartsfield-Jackson International Airport (Atlanta, USA)

Letiště Hartsfield-Jackson

Letiště Hartsfield-Jackson v Atlantě je největším letištěm na světě podle počtu cestujícících i podle příletů a odletů. V roce 2005 využilo letiště přes 88 milionů pasažérů a na letišti přistálo či z něj odletělo téměř jeden milion letadel. Tato čísla se v budoucnu jistě ještě značně zvýší, neboť v květnu 2006 byla uvedena do provozu pátá runway, která má zvýšit kapacitu letiště až o 40 procent. Letiště v Atlantě slouží zejména pro vnitrostátní lety, jako svůj hlavní hub jej využívají společnosti Delta Air Lines, AirTran Airways a Atlantic Southeast.

První let se na letišti v Atlantě, jež se tehdy jmenovalo Candler Field, uskutečnil v září 1926. Během druhé světové války se letiště značně rozrostlo a v roce 1948 jej využilo již jeden milion cestujících. Na začátku šedesátých let byl otevřen nový terminál, největší v USA, přesto však na konci desetiletí již letiště překorčilo svou kapacitu. V roce 1977 začala stavba nového terminálu, jenž byl otevřen v září 1980. Ve stejnou dobu se letiště přejmenovalo na počest bývalého starosty Atlanty na William B. Hartsfield Atlanta International Airport. V tu dobu bylo letiště schopné pojmout až 55 milionů cestujících, což však nedokázalo uspokojit poptávku po letecké přepravě, a proto byla v roce 1984 postavena čtvrtá runway. V roce 2003 bylo letiště opět přejmenováno; jeho název byl doplněn o jméno dalšího bývalého atlantského starosty Maynarda Jacksona. V polovině roku 2005 začala stavba páté runwaye, jež měla vyřešit zejména problémy s přistáváním malých letadel na dlouhých runwaích, jež jsou využívány také velkými dopravními letadly, která se přibližují mnohem větší rychlostí než stroje malé a střední velikosti. Tato vzletová a přistávací dráha, jež byla otevřena v květnu 2006, by měla pomoci zvýšit kapacitu letiště až o 40 procent.

Letiště je vzdáleno šestnáct kilometrů jižně od centra Atlanty; přímo z letiště existuje rychlé vlakové spojení do centra s dobou přepravy zhruba patnáct minut. Letiště má dva terminály - severní a jižní a dále dalších šest nástupních hal - T, A, B, C, D a mezinárodní E. Doprava mezi terminály a halami je zajištěna podzemní dopravou. Z celkem 176 stojánek je 148 určeno pro vnitrostátní lety, které se podílejí na celkovém objemu letů z 95%. Z evropských společností létají do Atlanty pouze KLM, Air France a British Airways.

Rezervujte online

Rezervujte letenky pro letiště v okolí: letenky New York >>, letenky Miami >> letenky Nashville >>

O'Hare International Airport (Chicago, USA)

letiště  OHare Mezinárodní letiště O'Hare leží přibližně 27 kilometrů na severozápad od centra Chicaga a s téměř 70 miliony cestujícími se jedná o druhé nejrušnější letiště na světě. Svoji základnu na letišti mají společnosti United Airlines a American Airlines. O?Hare bylo mezi lety 1998 a 2007 desetkrát za sebou zvoleno nejlepším letištěm v Severní Americe.

Pro osobní dopravu je vyhrazeno pět terminálů, které se dále dělí na devět menších hal. Mezi společnosti s největším množstvím letů z letiště Chicago O?Hare patří United Airlines, American Airlines, United Express, American Eagle, US Airways, Lufthansa, Mexicana, nebo USA3000 Airlines.

Nejlevnější doprava do centra Chicaga je s vlaky CTA, které vás tam svezou za pouhých 2,25 dolaru. Vlak jezdí pravidelně po celý den. O něco dražší, ale o to pohodlnější, variantou jsou taxíky, které vás z letiště odvezou za 40 dolarů.

Čekání na let nejpříjemněji strávíte v kožených sedačkách nedaleko odletových bran. K dispozici rovněž máte připojení k internetu, čisté toalety a nonstop otevřený salonek.

Autobus Continental Airport Express Vás odveze také do centra a na sever nebo na Midway Airport. Dále jsou k dispozici autobusy, které směřují do blízkých hotelů. Stanoviště taxi služby najdete u příletové haly každého terminálu. Cesta taxíkem do cetra Chicaga trvá 30 ? 40 minut.

Online rezervace

Rezervujte letenky pro letiště v okolí: letenky Detroit>>           letenky Minneapolis >>             letenky Cincinnati >>

London-Heathrow (Londýn, Spojené království)

Letiště Heathrow Letiště Heathrow je největší letiště ve Velké Británii sidlící v Londýně. Letiště patří mezi nejdůležitější a nejvytíženější letiště na světě. Letiště vlastní společnost BAA která vlastní většinu letišť ve Velké Británii. Heathrow je hlavní základnou aerolinií British Airways, BMI a Virgin Atlantic.Letiště se nachází 24 km západně od centra Londýna. Letiště má dvě hlavní paralérní vzletové a přistávací dráhy a pět terminálů. Letiště se rozkládá na ploše 12,14 km2. Poslední terminál 5 byl slavnostně otevřen 14. března 2008 a veřejnosti se otevřel dne 27. března 2008.Po 2. světové válce bylo vojenské letiště připojeno pod Ministerstvo Civilní Dopravy. První mezinárodní let byl podniknut dne 25. března 1946 do Buenos Aires z mezipřistáním v Lisaboně. Dne 16 dubna 1946 zde přistálo první civilní letadlo jiné aerolinky. Jednalo se o letadlo Lockheed L-049 Constellation které letělo z letiště Rio de Janeiro.

V roce 1953 byla vystavěna nová moderní runway. Na začátku roku 1955 byla otevřena nová budova terminálu z názvem Evropská budova, niní terminál 2. 1. Dubna 1955 byla dokončena letištní kontrolní věž vysoká 39 metrů. Oceánský terminál přejmenován v roce 1968 na terminál 3 byl otevřen roku 1961 a jednalo se o první terminál který odbavoval dálkové lety. Otevřením terminálu 1 v roce 1968 vzrostla kapacita odbavených cestujících na 14 milionů. V roce 1960 byla postavena Cargo budova a ten samý rok byly terminály 1,2 a 3 vzájemně propojeny podzemním tunelem.

V roce 1970 jsou prodlužovány vzletové a přistávací dráhy 9L-27R a 9R-27L a to kvůli nasezení nového letadla Boeing 747. V roce 1977 byla na letišti vyvedena zastávka metra. V roce 1980 vzrostla kapacita odbavených pasažérů na 30 milionů za rok. Roku 1986 byl otevřen terminál 4 který se podzemním tunelem propojil s ostatními terminály 1,2 a 3. Od roku 1987 je letiště hlavní základnou společnosti British Airways.

V dnešní době odbavuje letiště ročně 68 milionů pasažérů a létá se odsud do 170 destinací po celém světě. Letiště kam se z Heathrow hlavně lítá je New York JFK. Letiště má pět civilních terminálu a jeden Cargo terminál. Nejnovější terminál 5 byl otevřen roku 2008 a do roku 2010 se má postavyt nová satelitní budova. V roce 2006 vynaložila vláda 105 milionů liber na postavení nového 280 m dlouhého prstu který je napojen k terminálu 3. Tento nový prst je schopen odbavovat až čtyři A380 najednou. Další změny kvůli letadlu Airbus A380 stály 450 milionů liber a týkaly se upravování terminálů a nákupu nových prostředků k odbavování. První test letadla A380 se na Heathrow konal 18. května 2006 a první civilní A380 zde přistála 18. března 2008 pod aerolinií Singapore airlines. V roce 2007 byla postavena nová 87 metrů vysoká kontrolní věž.

Online rezervace

Rezervujte letenky pro letiště v okolí:   letenky Manchester >>            letenky Dublin >>              letenky Edinburgh >>

Tokyo-Haneda (Tokyo, Japonsko)

Tokio Haneda Letiště Tokio Haneda Letiště je vdáleno asi 10 kilometrů jižně od Tokia, a když má malý mezinárodní terminál, je v první řadě služeb na vnitrostátní lety z jeho dvou hlavních terminálů: Terminály 1 a 2. Toto letiště, které má být použito jen než bude zprovozněno Tokyo International Airport, doposud slouží jako hlavní Tokio Narita otevřené v roce 1978 do kterého směřuje provoz většina mezinárodních letů do a z Japonska. Nicméně, Haneda stále zůstává jedním z nejrušnějších letišť v Japonsku. Leteckým společnostem, které operují z tokijské letiště Haneda jsou: ovzduší, All Nippon Airways, Japan Airlines, Japonsko Transocean Air, Skymark Airlines, Skynet Asie Airways a StarFlyer

 

Tokyo-Haneda Terminál 1

má sedm pater, ale většina leteckých činností je příhodně rozdělena do oblasti 1. patro příjezdy a odjezdy 2. patro oblasti. Suterénu a přízemí jednokolejné stanici a má přístup ke stanici Keikyu dráhy, stejně jako chodník do Terminálu 2. Podlahy 3 až 6 jsou věnovány obchodům a restauracím, zatímco v horním patře (nad patrem 6) je vyhlídková terasa. Terminál 1 služby JAL, Skymark Airlines a Star Flyer.

Tokyo-Haneda Terminál 2

je podobný Terminál 1, ale o něco menší s šesti podlaží. Opět, většina leteckých činnost uskutečňuje na území 1. patro příjezdy a odjezdy 2. patro oblasti. Také v přízemí je další jednokolejná stanici a má přístup na stanici Keikyu a na Terminálu 1. 3. a 4. podlaží mají několik obchodů a restaurací, přičemž na střeše je také vyhlídková terasa. Leteckým společnostem, které operují z Terminálu 2 jsou Air Do, All Nippon Airways a Skynet Asie Airways.

Tokyo-Haneda International Terminal 2

Mezinárodní Terminál je mnohem menší, a jen se zabývá mezinárodními charterovými lety.. Zdarma je  kyvadlová doprava může vás dopravit mezi terminály.

Online rezervace

Rezervujte letenky pro letiště v okolí: letenky Shizuoka>>            letenky Nagoya >>                 letenky Osaka >>

Charles de Gaulle (Paříž, Francie)

Letiště Charles de Gaulle Charles de Gaulle je letiště sídlící v Paříží a řadí se mezi další nejvýznamnější letiště na světě. Letiště je i svojí velikostí největší ve Francii. Letiště se nachází 25 km severovýchodně od města Paříže. V roce 2007 přistálo a odstartovalo na letišti 552 721 letadel a umístilo se na prvním místě, na druhém místě skončilo letiště ve Frankfurtu s 492 569 letadly a na třetím letiště v Madridu s 483 284 letadly. V nákladních letech odbavilo letiště 2 297 896 tun nákladu a je rovněž první v Evropě za ním je Frankfurt s 2 169 025 tunami, Amsterdam Shiphol s 1 651 385 tunami nákladu a Heathrow s 1 395 909 tunami odbaveného nákladu. Co se týče odbavených pasežérů je letiště druhé v Evropě s 59 919 383 odbavenými pasažéry. Předním je letiště v Heathrow s 68 068 554 odbavenými cestujícími.

Letiště vzniklo v roce 1966 pod názvem Aéroport de Paris Nord až v roce 1974 se přejmenovalo na dnešní název. První terminál ne letišti který byl postaven byl terminál 1 a v té době měl 4 gate. V roce 2004 se na letišti natáčel film Terminál.

Po dokončení terminálu 3 který má zařízení pro odbavovíní letadel A380, se pro toto letadlo začali upravovat i haly terminálu 2 a to hala E a hala F, tyto ůpravy byly dokončeny v září roku 2007. Do roku 2012 se na letišti má vystavět nový terminál 4 který má vlastnit společnost Air France-KLM. Tento terminál má být po Terminálu 5 na letišti Heathrow druhý největší terminál v Evropě. Terminál 4 má být vybaven plně automatickým odbavovacím systémem zavazadel.

Terminály

V současné době má letiště 3 terminály. z nichž nejstarší je terminál 1. Z letiště se dostanete prakticky do celého světa.

Terminál 1 - Jedná se o nejstarší terminál na letišti. Dostanete se odsud do Slovinska, Irska, Číny, Španělska, Moldávie, Japonska, Itálie, Turecka, Finska, Belgie, Chorvatska, Egypta, Estonska, Etiopie, Velké Británie, Německa, Islandu, Ruska, Švýcarska, Kuwaitu, Polska, Indonesie, Pakistánu, Norska, Švédska, Singapuru, Srí Lanky a USA.

Terminál 2 - Je rozdělen na 6 přístupových hal které jsou napojeny na terminál 2.

Hala A (Terminál 2A) - Dostanete se odsud do Rakouska, Kanady, Indie, Madagaskaru, USA, Hong Kongu, Izraele, Brazílie, Salvadoru, Argentiny a Španělska.
Hala B (Terminál 2B) - Dostanete se odsud do Ázerbajdžánu, Běloruska, Velké Británie, Bulharska, Německa, Polska, Portugalska, Itálie, Maďarska, Švýcarska, Ukrajiny a Uzbekistánu.
Hala C (terminál 2C) - Dostanete se odsud do Indie, Číny a na ostrov Saint Martin.
Hala D (Terminál 2D) - Dostanete se odsud do Řecka, Německa, Itálie, Španělska, Norska, České Republiky, Finska a Lucemburska.
Hala E (Terminál 2E) - Letadla odsud létají do Ruska, Mexika, USA, Číny, Brazílie, Kanady, Hong Kongu, Turecka, Velké Británie, Argentiny, Singapuru, Irska a Chorvatska. Hala F (Terminál 2F) - Dostanete se odsud do Holandska, Španělska, Maďarska, Německa, Švýcarska, Itálie, Švédska, Polska, Egypta, Ukrajiny, Bulharska, Japonska, Kanady a Tuniska.

Terminál 3 - Jedná se o nejnovější terminál letiště. Dostanete se odsud do Egypta, USA, Kanady, Španělska, Turecka, Řecka, Belgie, Portugalska, Itálie, Bulharska, Tuniska, Islandu, Velké Británie, Rakouska, Maďarska a Norska.

Online rezervace

Letiště Los Angeles (Los Angeles, USA)

Letiště Los Angeles Letiště Los Angeles International patří mezi nejrušnější letiště ve Spojený státech amerických. Letiště je využíváno při cestách do města Los Angeles, které se nachází od letiěte cca 27 km. Los Angeles International je oblíbenou destinací, kde můžete strávit letní dovolenou nebo prodloužený víkend kdykoli během roku. Označení LAX se používá jako zkratka pro název letiště. Letiště má 9 terminály, nechte si proto dost času na zorientování se kdy letadla míří do mnoha a mnoha destinací v Americe, Evropě, Asii, ale i Oceánii. Mezi letecké společnosti s největším počtem letů z LAX se řadí zejména Southwest Airlines, American Airlines, Alaska Airlines, United Airlines, Delta Air Lines, United Express, Horizon Air, nebo Mexicana.

Spojení veřejnou dopravou s centrem Los Angeles je velmi špatné, a proto jsou nejjednodušší variantou vozy taxislužby. Jedna cesta vás přijde přibližně na 55 dolarů, přičemž jízda trvá asi 30 minut.

Letiště Los Angeles International nabízí domácí lety v rámci země Spojené státy americké, mezinárodní lety i lety na dlouhé trasy. Letiště Los Angeles International slouží jako základna společnosti Southwest Airlines. Na letiště LAX nabízejí lety také společnosti Aer Lingus, AirTran Airways, Allegiant Air, Brussels Airlines, Condor, Frontier Airlines, JetBlue Airways a další. Celkem 13 nízkonákladových leteckých společností nabízí spojení na letiště LAX

Online rezervace

Dallas-Fort Worth International Airport (Dallas, USA)

Letiště Dallas Fort Worth International je jedním z nejvytíženějších světových letišť ? pro ty, kteří míří do Dallasu i pro ty, kteří jej využívají jako přestupní místo.. Dallas Fort Worth International je oblíbenou destinací, kde můžete strávit letní dovolenou nebo prodloužený víkend kdykoli během roku. Označení DFW se používá jako zkratka pro název letiště. Letiště má 5 terminálů, nechte si proto dost času na orientaci.

Letiště Dallas Fort Worth International nabízí domácí lety v rámci země Spojené státy americké, mezinárodní lety i lety na dlouhé trasy. Aerolinky Aer Lingus, AirTran Airways, Brussels Airlines, Frontier Airlines a Sun Country Airlines nabízejí lety do DFW.

Online rezervace

Letiště Beijing (Peking, Čína)

Letiště Beijing Pekingský Capital International Airport byl otevřen, 2. března 1958.

Na Pekingském Capital International Airport byl otevřen nový letištní terminál - Terminál 3. Stavba, kterou navrhl světoznámý architekt Norman Foster, v hodnotě 3,6 miliardy dolarů je součástí mnohamiliardových investic do infrastruktury v hlavním městě Číny v souvislosti s olympijskými hrami. Terminál je téměř tři kilometry dlouhý a postaven byl za necelé čtyři roky. Kapacita letiště se díky němu zvýší na 76 milionů cestujících ročně. Loni pekingské letiště odbavilo 52 milionů pasažérů. Jako první na novém terminálu vyzdobeném množství květin přistál domácí spoj z provincie Šan-tung na východě Číny. O několik hodin později přistál let British Airways z Londýna. Terminál 3 Pekingského Capital International Airport se stal největší letišťní budovou na světě.

Nový letištní terminál s rudými pilíři a matnou zlatou střechou, jakou mívají staré čínské chrámy a královské paláce, představuje draka. Budovu navrhl britský architekt Norman Foster, který také projektoval hongkongské letiště Chep Lap Kok. Terminál byl postaven tak, aby co nejvíce využil přírodního světla. Stěny jsou ze skla. Technologické vybavení terminálu je na špičkové úrovni. Cestujícím bude sloužit např. 243 výtahů, eskalátorů a pohyblivých chodníků. Systém pro odbavování a přepravu zavazadel přišel na 240 miliónů dolarů, jeho kapacita je 19 200 zavazadel za hodinu.

Vlak z letiště dopraví cestujících do centra města za 15 minut. Počet odbavovacích bran, které tvoří příchod k letadlům, se díky novému terminálu téměř zdvojnásobí. Počet přepážek k odbavení stoupne na téměř 300. V terminálu je také 64 restaurací a 90 obchodů. Zda však dokáže zlepšit nízký standard služeb, kterým je země nechvalně známá, zatím není jisté. Čínský úřad pro civilní letectví kritizuje nízkou úroveň služeb letišť a domácích leteckých společností, zvláště jejich přístup k cestujícím. Všemožně se snaží zlepšit situaci před olympijskými hrami, kdy město čeká příliv návštěvníků. Pekingské letiště se v anketě spokojenosti pasažérů se službami, kterou uskutečnila Mezinárodní asociace letišť (ACI), umístilo v roce 2006 na 62. pozici. Nový terminál využívá několik leteckých společností. Patří mezi ně Sichuan Airlines, Shandong Airlines, Qatar Airways, Qantas Airways, British Airways a El Al Israel Airlines. Další aerolinky  jsou i Air China, Lufthansa, Singapore Airlines, Air Canada a další letecké společnosti, které jsou členy aliance Star Alliance. Terminál může přijmout i největší komerční letadlo na světě, Airbus A380.

Online rezervace

Frankfurt nad Mohanem

Letiště Frankfurt nad Mohanem Frankfurt am Main je největší německý letiště nacházející se 12 km od centra města Frankfurt am Main. Letiště je třetí největší v Evropě a osmé na celém světě. V severní částí letiště byla od roku 1947 až do roku 2005 vojenská letecká základna U.S army. V dnešní době má letiště dvě dráhy určené jak pro startování tak pro přistávání a jednu dráhu určenou pouze pro starty. Dále má letiště dva terminály pro odbavování všech civilních letadel co v dnešní době létají. Do roku 2010 má být na letišti v provozu čtvrtá runway a vystavět se má třetí terminál, který má stát na místě bývalé vojenské letecké základny U.S.A. Nový třetí terminál má být už plně schopen odbavovat letadla typu Airbus A380. Letiště ve Frankfurtu je spolu s letištěm v Mnichově sídlem Německé aerolinky Lufthansa. Letiště ve frankfurtu bylo otevřeno v roce 1936 jako německá letecká základna. V té době to bylo druhé největší letiště v Německu po letišti Tempelhof v Berlíně. Prvně bylo letiště využíváno pro lety vzducholodí. Mimo jiné zde měla základnu i vzducholoď LZ 129 Hindenburg. Během druhé světové války bylo letiště využíváno Nacistickým Německem. Lufthansa zde zřídila svou základnu v roce 1955. V roce 1972 se na letišti vystavěl nový terminál dnes Terminál 1 a letiště začalo fungovat jako civilní mezinárodní letiště. Další budova terminálu (Terminál 2) se začala stavět v roce 1990 a v roce 1994 se otevřela veřejnosti.

Terminály

V současné době má letiště dva terminály, ke kterým má v roce 2012 dostavěn terminál 3 určený výhradně pro letadla typu A380.

Terminál 1

Byl otevřen v roce 1972 a západně od něj se nachází nákladní terminál Cargo. Z terminálu vedou tři prsty, z čehož dva jsou zakončeny jakousi hvězdou (viz. obr. nahoře).
Prst A - Země kam se dostanete pomocí tohoto prstu jsou Slovinsko, Rakousko, Švýcarsko, Chorvatsko, Polsko, Etiopie, Egypt, Holandsko, Řecko, USA, Španělsko, Čína, Itálie, Anglie, Argentina, Indie, Irsko, Finsko, Hong Kong, Turecko, Tunis, Česká Republika, Rusko, Estonsko, Japonsko, Norsko, Francie, Lotyšsko, Lucembursko. Portugalsko a Švédsko.
Prst B - Země kam se dostanete pomocí tohoto prstu jsou Řecko, Kanada, Čína, Malta, Bulharsko, USA, Egypt, Estonsko, Kuwait, Libye, Austrálie, Jordánsko, Singapur, Sri Lanka, Turecko, Velká Británie a Vietnam.
Prst C - Země kam se dostanete pomocí tohoto prstu jsou Indie, USA, Severní Korea, Belgie a Etiopie.

Terminál 2

Byl otevřen v roce 1994 a tvořího dva prsty.
Prst D - Země kam se dostanete pomocí tohoto prstu jsou Irsko, Rusko, Mexiko, Francie, Bělorusko, Čína, Česká Republika, USA, Turecko, Lichtenštejnsko, Ukrajina a Uzbekistán.
Prst E - Země kam se dostanete pomocí tohoto prstu jsou Rusko, Kanada, USA, Albanie, Afganistán, Velká Británie, Hong Kong, Španělsko, Finsko, Island, Maďarsko a Austrálie.

Online rezervace

Letiště Denver (Denver, USA)

letiště Denver Mezinárodní letiště Denver se nachází na severovýchodě tohoto coloradského města a svojí rozlohou se jedná o významné světové letiště. Desáté nejrušnější letiště na světě v roce 2008 odbavilo cca 50 milionů cestujících a své základny na něm mají aerolinky Frontier Airlines, Great Lakes Airlines a United Airlines. Expresní přepravu mezi letištěm a centrem Denveru zajišťuje regionální dopravní podnik. Autobusy skyRide jezdí v obou směrech každých 15 až 60 minut. Jednosměrná jízdenka stojí 8 ? 12 dolarů v závislosti na vaší cílové destinaci.Cestujícím na denverském letišti slouží Jeppesen Terminál, který se dále dělí na haly A až C. Obsluhují je mimo jiné společnosti Frontier Airlines, Great Lakes Airlines, United Airlines, United Express, Southwest Airlines, US Airways, Delta Air Lines, Continental Airlines, nebo British Airways.

Online rezervace


Online letenky

Online rezervace auta dle Vašich potřeb - malá, kompaktní, SUV, přesně pro účel vaší cesty. Dokážeme Vám nabídnout i auto pro 9 či 12 osob. Fly4less.cz vždy nabídne tu nejlepší cenu v destinacích v Evropě, USA i Asii. Jsme specialisté na nabídku aut ve Španělsku, kde naše ceny patří k těm absolutně nejnižším. Záleží nám na kvalitě našich služeb, i proto používáme zabezpečené servery pro internetové transakce.

Od roku 2009 autopujcovnalevne.cz poskytla tisíce levných nabídek autopůjčoven po celém světě pro naše zákazníky jak pro obchodní cesty, tak auta na dovolenou. Připojte se k tisícům spokojených zákazníků, kteří si rezervovali auto s námi a získejte cenovou nabídku na levné autopůjčovny kdekoli na světě ještě dnes, pomocí našeho zabezpečeného on-line rezervačního systému nebo nám zavolejte. Nabízíme profesionální zákaznický servis každý den od 9 do 21 hodin. Veškeré rezervace jsou generovány a zajišťovány systémem Cartrawler

Cestovní nástroje

V cestovních nástrojích přinášíme různé tipy jak dosáhnout a rezervovat letenky za nejnižší ceny. Mezi ně patří hledání i v okolních dnech, nejlépe +- 3 dny ve vámi požadovaném termínu. Další radou jak docílit nižší ceny je letět třeba uprostřed týdne za nebo odlétat z okolí českých hranic nejčastěji využívané patří odlety z Berlína,Vídně, Mnichova, ale i z Wroclavi Krakova nebo Katovic.


Nejhledanější letenky

Nejhledanější letenky z naší nabídky. Letenky, které naši zákazníci nejčastěji vyhledávají.




Newsletter

Přihlašením do odběru newsleteru souhlasíte se zpracováním osobích údajů Fly4less.cz