Připravili jsme pro Vás nabídku několika hotelů v Ayia Napa. Rezervujte si on line více než padesát hotelů v letovisku Ayia Napa na fly4less.cz

Agia Napa je velmi známé a populární přímořské letovisko, které najdeme v jihovýchodním cípu ostrova Kypr. Agia Napa je velmi navštěvovanou lokalitu, která každoročně vítá tisíce turistů z celého světa,zejména z Anglie a Německa.Letovisko Agia Napa je známé svojí překrásnou pláží Nissi se zlatým pískem. Počasí v Agia Napa je typické jako pro většinu přímořských letovisek na Kypru. Ayia Napa má počasí ovlivněné mořem a mořskými větry, které v létě příjemně ochlazují a chrání před horkem a v zimě naopak přinášejí teplejší a vlhčí vzduch.Letní teploty jsou zde o cca 3 – 5 stupňů nižší, než ve vnitrozemí, to znamená, že dosahují okolo 33 stupňů celsia.

Hotely

Grecian Bay

adresa: Kryou Nerou 32, Ayia Napa

Grecian Bay se nachází u písčité pláže v Ayia Napa a má vnitřní i venkovní bazén, lázeňské zařízení a 3 tenisové kurty. Nabízí panoramatický výhled na moře a klimatizované pokoje s vlastním balkonem.

Callisto Holiday Village

adresa: Petreris Street, Ayia Napa

Callisto Holiday Village se nachází uprostřed upravených zahrad a nabízí bazén ve tvaru laguny a ubytování s možností vlastního vaření na pláži s modrou vlajkou Nissi Beach v letovisku Ayia Napa.

Panas Holiday Village

adresa: 3, Petreris, Ayia Napa

Panas Holiday Village se nachází na pobřeží v Ayia Napa a nabízí 2 bazény, tenisový kurt a zábavné programy po celý den.

Mon Repos

adresa: 125 Nissi Avenue, Ayia Napa

Hotel Mon Repos poskytuje ubytování v moderních klimatizovaných apartmánech s balkonem a bezplatné Wi-Fi. Pláž Makronissos je odtud vzdálená 5 min chůze. V areálu hotelu je k dispozici venkovní bazén.

Napa Mermaid Design Hotel & Suites

adresa: Kryou Nerou 45, Ayia Napa

Hotel Napa Mermaid se nachází 100 metrů od pláže Grecian a nabízí butikové pokoje s výhledem na Středozemní moře a gurmánská jídla.

Adams Beach Hotel

adresa: Main Road, Ayia Napa

Adams Beach Hotel má krásnou polohu na písečných plážích Nissi Bay v Ayia Napa a nabízí panoramatický výhled na Středozemní moře. Hotel má několik venkovních bazénů, tenisové kurty a lázně.

Grecian Park

adresa: Cape Greco, Ayia Napa

Pětihvězdičkový Grecian Park, který se nachází 200 metrů od pláže Konnos, nabízí 2 restaurace a 2 bazény. Pokoje mají balkon s výhledem na Středozemní moře nebo do zahrady.

Napa Plaza Hotel

adresa: 12 Makariou Av, Ayia Napa

Tento 4hvězdičkový hotel se nachází na Kypru, necelých 10 minut chůze od kláštera Ayia Napa a pláže, a nabízí bazén s lehátky, 9 stravovacích zařízení a pokoje s balkonem.

Corfu Hotel

adresa: Melissiou 17, Ayia Napa

Corfu Hotel s výhledem na jednu z nejznámějších pláží v Ayia Napa nabízí velký venkovní bazén a restauraci. Stojí jen 5 minut chůze od nočních podniků města.

Online rezervace


Online letenky

Online rezervace auta dle Vašich potřeb - malá, kompaktní, SUV, přesně pro účel vaší cesty. Dokážeme Vám nabídnout i auto pro 9 či 12 osob. Fly4less.cz vždy nabídne tu nejlepší cenu v destinacích v Evropě, USA i Asii. Jsme specialisté na nabídku aut ve Španělsku, kde naše ceny patří k těm absolutně nejnižším. Záleží nám na kvalitě našich služeb, i proto používáme zabezpečené servery pro internetové transakce.

Od roku 2009 autopujcovnalevne.cz poskytla tisíce levných nabídek autopůjčoven po celém světě pro naše zákazníky jak pro obchodní cesty, tak auta na dovolenou. Připojte se k tisícům spokojených zákazníků, kteří si rezervovali auto s námi a získejte cenovou nabídku na levné autopůjčovny kdekoli na světě ještě dnes, pomocí našeho zabezpečeného on-line rezervačního systému nebo nám zavolejte. Nabízíme profesionální zákaznický servis každý den od 9 do 21 hodin. Veškeré rezervace jsou generovány a zajišťovány systémem Cartrawler

Cestovní nástroje

V cestovních nástrojích přinášíme různé tipy jak dosáhnout a rezervovat letenky za nejnižší ceny. Mezi ně patří hledání i v okolních dnech, nejlépe +- 3 dny ve vámi požadovaném termínu. Další radou jak docílit nižší ceny je letět třeba uprostřed týdne za nebo odlétat z okolí českých hranic nejčastěji využívané patří odlety z Berlína,Vídně, Mnichova, ale i z Wroclavi Krakova nebo Katovic.


Nejhledanější letenky

Nejhledanější letenky z naší nabídky. Letenky, které naši zákazníci nejčastěji vyhledávají.




Newsletter

Přihlašením do odběru newsleteru souhlasíte se zpracováním osobích údajů Fly4less.cz